16 ianuarie 2011

Povestea omului dictat de sentiment





Se trezeste dimineata… dupa o noapte in care s’a trezit de nu stiu cate ori framantat de ganduri care se bat cap in cap. Cele mai multe dintre ele ii zic sa asculte de partea ce tine de sentimente… cealalta tine mai mult de ratiune, E ceva nou pentru el. Era obisnuit sa fie tintuit de ceea ce simte, sa asculte orbeste, sa arate ce simte, sa ierte… sa treaca peste multe greseli. Dar ziua asta e noua pentru el. A facut ce nu credea ca e in stare sa faca. S’a gandit si la el. Oare de ce? Pentru ca a ajuns sa fie dezamagit de oameni in care avea incredere totala. Si ei nu au facut decat sa ii insele increderea. Asta a fost o adevarata lovitura. A mai avut parte de asemenea lovituri, dar a avut puterea sa ierte si sa treaca peste . Dar acum s’au adunat prea multe. Acolo, undeva, insemna mult… acum e doar o simpla persoana. De ce nu ar face si el la fel? Asta a fost intrebarea care l’a macinat. Si totusi a ajuns la o concluzie. Daca ei pot… poate si el. Poate si el sa fie egoist, poate si el sa fie indiferent. Partea mai ciudata e ca pe el il doare enorm sa fie asa. Dar trebuie sa invete ca nu toti oamenii sunt asa. Pe ei nu i’a durut cand l’au dezamagit. El a fost singura victima. Cu timpul stie ca nu o sa il mai doara. Tot el e. Doar ca o persoana mai puternica.

5 comentarii:

  1. Invata sa nu isi mai puna increderea in altii si se distanteaza de toti falsii-majoritatea lumii?Hmm c-am emoist:P(nu poate schimba esenta a ceea ce este asa ca mereu il va durea)

    RăspundețiȘtergere
  2. Dap... mereu il va durea... Dar cu timpul durerea nu va mai fii asa de intensa. ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. e atat de adevarat tot ce ai scris..e pacat doar ca multi se vor regasi..pacat in sensul ca trebuie sa invatam sa ne bazam in primul rand pe noi,apoi pe restul...
    :X:X:X:*

    RăspundețiȘtergere