1 noiembrie 2010

To feel.. something...anything

Imi aprind tigarea, ascult ceva muzica… si incerc sa simt. Nu conteaza ce…orice…important e sa simt. Nu credeam ca uneori e atat de greu sa simti… chiar si acest “orice”.
Pentru moment simt doar cum fumul de tigare patrunde… in plamani, in mine. Il vad cum are un curs haotic, dar tinta lui e undeva… nu conteaza unde… se imprastie, isi lasa amprenta, chiar daca pt scurt timp. Mdaaa… si acum raman blocata. A fost un fel de test de a impune sa simti ceva si apoi sa descrii in cuvinte. E greu… e de nedescris.
Cum sa iti impui sa simti un lucru banal si apoi sa asterni cuvinte???
Cred ca azi nu simt lucrurile banale. Simt doar ca traiesc, ca pot sa sper, ca POT… asta e esential ! Sa simti ca poti ! Ca poti orice … Ca poti sa faci lucruri de care nu esti constient. Sa simti ca poti sa iti intreci limitele si ca te poti depasi.
E adevarat ca nu poti sa faci lucruri pe care altii le pot face mult mai bine, dar e important sa stii ca poti face lucrurile pe care le fac altii macar pe jumatate. Tot e ceva !
E interesant sa simti ca te pot incerca diverse sentimente. Sunt persoane care zic ca nu pot simti ce e aia ura. Imposibil ! Macar o data in viata ai zis cuiva : “ Te urasc! “ chiar daca apoi a trecut. Tot te’ a incercat un mic sentiment de ura.
Suntem facuti sa simtim…cu inima… cu toate cele 5 simturi… cu intuitia !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu